Datum för 2011 & 2012Dates for 2011 & 2012

DreamHack have arranged their festivals at Elmia in Jönköping the last 10 years, starting in 2001. Last event we broke all earlier records and we can easily conclude that the customer demand is bigger then ever. DreamHack at Elmia is a classic festival experience in Sweden and we are now very happy to announce a deeper co-operation with Elmia as we just signed contracts and are able to presents the dates for our Summer and Winter festivals during 2011 and 2012.

DreamHack Summer 2011: 18-21 June
DreamHack Winter 2011: 24-27 November
DreamHack Summer 2012: 16-19 June
DreamHack Winter 2012: 22-25 November

After the success at DreamHack Winter 2010 where we hit attendance record and established a new Guinness World Record, we are now planning DreamHack Summer 2011 held 18th of June to 21st of June 2011. At the summer festival we will present an outdoor area where you can eat good food, chill in the sun, listen to music and enjoy the festival experience. Our outdoor area will be twice the size compared to last Summer event and offering some new and exciting activities.

- The potential of having DreamHack at Elmia is still huge and with an amazing track record the last years we now continue on the same path and get a closer co-operation. DreamHack is attracting an huge audience to the region and we are now planning to offer a even better festival experience and exciting news for our visitors and partners the upcoming events, said Robert Ohlén, CEO at DreamHack.

DreamHack Winter 2010 was a true milestone for our development as an eSports event. The finals at DreamArena Extreme attracted thousands and 1,4 million people from 92 countries followed the action online via livestream. This confirms DreamHacks position as one of the biggest and most prestigious eSports events in the world. 2011 we will launch even bigger tournaments and get more international attention to the event and Jönköping.

- We are very happy that the collaboration will continue and we are looking forward to develop the event even more. DreamHack is a unique event and receives huge international and national recognition, which is positive for both Elmia and the Jönköping region, said Hans Standár, CEO at Elmia.

Next event is DreamHack Summer 2011 and starts 08.00 CET 18th of June 2011. Tickets is sold at http://bokning.dreamhack.se

DreamHack har arrangerat festivaler på Elmia i Jönköping sedan år 2001. Senaste festivalen slog alla tidigare rekord och vi kan konstatera att efterfrågan på DreamHacks evenemang är större än någonsin tidigare. DreamHack på Elmia är numera en Svensk festivalklassiker och vi är mycket glada att idag fördjupa samarbetet med Elmia när vi skriver kontrakt och presenterar datumen för våra sommar och vinterfestivaler under 2011 och 2012.

DreamHack Summer 2011: 18-21 juni
DreamHack Winter 2011: 24-27 november
DreamHack Summer 2012: 16-19 juni
DreamHack Winter 2012: 22-25 november

Efter succén med DreamHack Winter 2010 som slog både besöksrekord och vårt eget Guinness världsrekord som världens största LAN planerar vi nu DreamHack Summer 2011 som arrangeras 18-21 juni. På sommarfestivalerna erbjuder vi även ett område utanför lokalerna på Elmia där du kan äta gott, hänga i solen, lyssna till musik och delta i massor av roliga aktiviteter. Denna sommar kommer utomhusområdet bli dubbelt så stort och bjuda på flera häftiga festivalnyheter.

– Utvecklingsmöjligheterna för DreamHack på Elmia och i Jönköping är mycket goda och vi har under åren haft en fantastisk resa tillsammans som vi nu fördjupar och förlänger. DreamHack fortsätter att locka storpublik till regionen och vi är i full gång med planeringen för att erbjuda en bättre upplevelse och spännande nyheter för våra besökare och partners på kommande festivaler, säger Robert Ohlén, vd på DreamHack AB.

DreamHack Winter 2010 blev en milstolpe för vår e-sportsatsning. Finalen på e-sportarenan DreamArena Extreme med tusentals i publiken och 1,4 miljoner tittare via livestream från 92 länder bekräftar DreamHacks ställning som ett av världens absolut största och mest prestigefyllda e-sportevenemang. Kommande år planeras ännu större turneringar som dra ännu mer internationell uppmärksamhet till evenemanget och Jönköping.

– Vi är mycket glada att samarbetet förlängs och ser fram mot att jobba tillsammans för att utveckla mässan ännu mer. DreamHack är unik i sitt slag och får stor uppmärksamhet både i Sverige och internationellt, vilket är mycket positivt för både Elmia och Jönköping som helhet, säger Hans Standár, vd för Elmia.

Närmast i tiden är DreamHack Summer 2011 som öppnar portarna 08:00 den 18:e juni. Biljetter finns att köpa på http://bokning.dreamhack.se

Get ready for Dreamhack

PacklistaPacklist
PacklistaPacklist
INFORMATION
Villkor och reglerEvent rules
Villkor och reglerEvent rules
INFORMATION
Vad är DreamHack?What is DreamHack?
Vad är DreamHack?What is DreamHack?
INFORMATION

Event programme

League of Legends
League of Legends
ESPORTS
WCG Samsung National Finals
WCG Samsung National Finals
ESPORT
Heroes Of Newerth
Heroes Of Newerth
ESPORTS
KreativKreativ
KreativKreativ
SUMMER 2011
UppträdandenPerformances
UppträdandenPerformances
SUMMER 2011
EsportEsport
EsportEsport
SUMMER 2011

Support & Booking questions:

bokning@dreamhack.se

Legal

Copyright © 2015 DreamHack AB
Graphics by Mulleboy
Code by Stamp

Web questions

editor [at] dreamhack.se