Stjärnfyllt StarCraft II-event i StockholmStar-studded StarCraft II-event in Stockholm

Eight world class StarCraft II-players to attend Stockholm Invitational the 12th of April 2011. DreamHack host a one-day tournament at Kulturhuset in central Stockholm in front of live audience, with professional commentators and broadcasted online.

DreamHack and our partners SteelSeries, Eizo, Sapphire and AMD is proud to present the first offline event in the tournament season of DreamHack Sapphire AMD Championship that culminates with a Grand Final at DreamHack Winter 2011 24-27 November in Jönköping, Sweden with 400 000 SEK in prize purse.

8 invited players
Stockholm Invitational will be held in Kulturhuset, from 14.00 to 23.00 in Hörsalen at Kulturhuset. Eight of world’s best players will play a single elimination tournament, with first match 15.00 and Grand final 21.00. Winner of the tournament will get 100 000 SEK and top-2 will get wildcards to DreamHack Summer 2011.
- Spectating e-Sports and especially StarCraft II is like watching any other sports. It’s fun, intense and entertainment from the first second to final clashes between huge armies. You can’t host a eSports event in any better location then Kulturhuset and we’re very excited about taking e-Sports to the heart of Swedish culture, said Fredrik Nyström, Press officer at DreamHack.

Player booths
Audience experience will be similar to Europe’s biggest and most famous eSports stage, DreamArena Extreme, built and produced at every DreamHack main event in Jönköping. Organizers have also invested in building professional StarCraft-booths in order to give attending players the best possible tournament experience.
- South Korea is the leading e-Sports nation in the world – and inspired by their development and community – we’re now taking e-Sports and StarCraft II to the next level in Sweden, said Fredrik Nyström.

There are limited slots available to follow the tournament live at location, be sure to buy your ticket today! Tickets are available for only 99 SEK. Buy tickets on the link below.

Åtta världsspelare i StarCraft II deltar i Stockholm Invitational den 12:e april. DreamHack arrangerar proffsturnering under en dag i Kulturhuset i centrala Stockholm framför livepublik, med proffskommentatorer och livesändningarna online.

DreamHack och våra partners SteelSeries, Eizo, Sapphire och AMD presenterar stolt det första offline-evenemanget i turneringsserien DreamHack Sapphire AMD Championship som kulminerar på DreamHack Winter 2011 den 24-27 november i Jönköping. Prispotten i finalevenemanget ligger på 400 000 kronor.

8 inbjudna spelare
Stockholm Invitational går av stapeln på Kulturhuset, från klockan 14.00 till 23.00 i Hörsalen. Åtta av världens bästa spelare spelare en slutspelsstege med första matchen 15.00 och finalen 21.00. Vinnaren i turneringen går hem med 100 000 kronor och topp-2 kommer få direktinbjudan till DreamHack Summer 2011.
- Att se e-Sport live och speciellt StarCraft II är som att följa vilken annan sport som helst. Det är kul, intenstivt och underhållning på högsta nivå. Det går inte att hitta en bätttre plats än Kulturhuset för det här evenemanget eftersom vi tar svensk e-Sport till det kulturella hjärtat i Sverige, säger Fredrik Nyström, pressansvarig på DreamHack.

Spelarbås
Publikupplevelsen kommer efterlikna Europas största och mest kända e-sportscen; DreamArena Extreme, som byggs och produceras på varje DreamHack-evenemang i Jönköping. Arrangören har också investerat i professionella StarCraft-bås för att ge spelarna den bästa möjliga turneringsupplevelsen.
- Sydkorea är världens ledande e-sportland och inspirerad av deras utveckling och community tar vi nu svensk e-sport och Starcraft II till nästa nivå, säger Fredrik Nyström.

Det finns ett begränsat antal biljetter för att se turneirngen live. Boka din biljett idag, 99 SEK, på länken nedan.

DreamHack Sapphire AMD Championship
- Information: Tournament page
- Event: Stockholm Invitational
- Tickets: Book your ticket

Get ready for Dreamhack

PacklistaPacklist
PacklistaPacklist
INFORMATION
Villkor och reglerEvent rules
Villkor och reglerEvent rules
INFORMATION
Vad är DreamHack?What is DreamHack?
Vad är DreamHack?What is DreamHack?
INFORMATION

Event programme

League of Legends
League of Legends
ESPORTS
WCG Samsung National Finals
WCG Samsung National Finals
ESPORT
Heroes Of Newerth
Heroes Of Newerth
ESPORTS
KreativKreativ
KreativKreativ
SUMMER 2011
UppträdandenPerformances
UppträdandenPerformances
SUMMER 2011
EsportEsport
EsportEsport
SUMMER 2011

Support & Booking questions:

bokning@dreamhack.se

Legal

Copyright © 2015 DreamHack AB
Graphics by Mulleboy
Code by Stamp

Web questions

editor [at] dreamhack.se