Dreamhack news

News > DHS16 > Tävla om SSD-enheter för 70 000 SEK

Mr/Ms X @ Dreamhack: Tävla om SSD-enheter för 70 000 kronor på DHS16 med NHW, DreamHack och Intel

Med sommaren i sikte börjar det bli dags att se över maskineriet i spelgrottorna och på NordicHardware gör vi vårt yttersta för att förbättra förutsättningarna ute i stugorna. På DreamHack Summer 2016 kommer NordicHardware återigen tillsammans med Intel tävla ut några av marknadens kraftfullaste SSD-enheter.

Mr/Ms X är en tävling för att låta er medlemmar träffa några av IT- och Esport-världens profiler samtidigt som ni kan vara med och tävla om SSD:er för 70 000kr. Tävlingen kommer att löpa över tre dagar på DreamHack Summer 2016 och omfatta flera välkända profiler – Mr/Ms X.

Alla som hittar våran Mr/Ms X är lovade en liten pratstund, autograf och/eller goodies! De tre första blir dessutom finalister och har chansen att ta del av vårt saftiga prisbord på 70 000 kronor!

Exakt Klockan 15.00 och 17.00 på lörd, samt 15.00 på söndagen kommer vi utannonsera våra hemliga gäster här: NHW.se, NHW Facebook, Swerigs Facebook, samt CSGOSWE. Mr. eller Ms. X kommer att vara nyckeln till en chans att vinna en av inte mindre än 9 kraftfulla SSD-enheter från Intel. I prispotten finns följande trevliga uppsättning:

• 3 x Intel 750 1200GB
• 3 x Intel 750 800GB
• 3 x Intel 750 480GB

Bara av att vara med i publikhavet under finalerna har du chans att vinna högpresterande vinster från Intel.

Vi kommer att presentera mer information om tävlingen på DreamHack och NordicHardware inför tävlingsstarten på DreamHack Summer 2016

Bädda in video:Uppdateras på Onsdag kl 15

Vare med och tävla redan idag om en Intel-processor värde SEK:

Håll för övrigt ögonen på NordicHardware.se samt vår Facebook-kanal NHW FB tills vi ses på DreamHack!

Sitemap & Miscelleanous