Dreamhack news

News > DHS16 > Prize pool increased with AK-racing chair!

Esport United har tidigare presenterat tävlingen om den ultimata Gaming datorn som ges ut i samarbete med Thermaltake, MSI och Avexir. Nu har vi utökat denna tävling med att även ge bort två AK-Racing Gaming Stolar!

Besök tävlingen på Esport United hemsida (link: http://esportunited.com/tavling)

AK-Racing stolarna är har följande funktionalitet:

  • Height adjustment
  • Backrest adjustment
  • Rocking function
  • High quality and durable surface
  • Datorn och stolarna ges ut den 20:e juni under Dreamhack. Om personerna som vinner inte vara på plats på DH eller inte kan själva ta hem vinsterna skickar vi dessa till er.

    Datorn är fullt vattenkyld och moddad av Dutch Lion Customising! Inspirerad av kommande storspelet Star Citizen och kommer att revealas under Dreamhacks första dag i Esport United monter. Är ni intresserade av moddning och har frågor kommer även skaparen/moddaren, Tim Warning, från Dutch Lion Customising finnas på plats under hela eventet!

    Sitemap & Miscelleanous