Biljettsläpp för DreamHack Summer 2011 idag!

Drömmer du om ett jobb som speldesigner, vinna StarCraft 2-turneringen eller att uppträda på Stora Scenen? Besök en av Sveriges största ungdomsfestivaler och lev ut din dröm på DreamHack Summer 2011 i Jönköping.

Idag släpper DreamHack biljetterna till DreamHack Summer 2011 som arrangeras på Elmia i Jönköping 18-21 juni 2011. På vår bokningssida bokning.dreamhack.se kan man köpa datorplatsbiljetter, festivalpass och dagspass klockan 12.00 Fredag den 7:e januari.

DreamHack Winter 2010 var den största festival vi någonsin arrangerat. Vi slog alla våra vildaste fantasier med nytt världsrekord* och rekordmånga besökare. Totalt landade besökssiffran på 17 768 personer vilket är en ökning på över 4000 besökare! Nu startar vi resan mot sommarens stora festival med ledordet “Live the dream” och vi är övertygade att det blir den största och bästa sommarfestivalen någonsin!

Bättre, större och roligare!
Aktiviteterna på DreamHack pågår dygnet runt. På sommarfestivalerna erbjuder vi även ett område utanför lokalerna på Elmia där du kan äta gott, hänga i solen, lyssna till musik och delta i massor av roliga aktiviteter. Denna sommar kommer vi lägga ännu mer krut på ett attraktivt och roligt utomhusområde. Det blir såklart som vanligt massor av e-sport för alla, amatör som proffs. Musiken har blivit en allt viktigare del och bokningarna av Adept och Slagsmålsklubben senast visade att intresset för att se konserter på DreamHack är stort.

Det blir såklart tävlingar i musik, film och grafik i DreamHack Kreativ. Du kommer ha möjligheten att besöka Sveriges häftigaste gaming-mässa DreamExpo samt köpa den senaste hårdvaran till festivalpris i DreamStore. I DreamArena Extreme kommer du se de stora e-sportmatcherna med kommentatorer och en liveshow som får andra sporthändelser att blekna.

Allt detta och mycket mer händer på DreamHack Summer 2011 den 18-21 juni. DreamHack kommer presentera festivalprogrammet varje vecka på www.dreamhack.se – så häng med oss online nu!

Följ oss online för att ta del av den senaste informationen från DreamHack:
Webb: www.dreamhack.se
Twitter: @go2dreamhack
Facebook: facebook.com/dreamhackfestival
IRC: #dreamhack @ quakenet

* Världsrekordansökan är på 13 292 datorer och 17 768 besökare. 2007 hade DreamHack 10544 enheter i “Världens största LAN”. På DreamHack Winter 2010 krossade vi vårat eget rekord med att ha 13 292 samtidiga enheter inkopplade på vårat lokala nätverk.

Support & Booking questions:

bokning@dreamhack.se

Legal

Copyright © 2015 DreamHack AB
Graphics by Mulleboy
Code by Stamp

Web questions

editor [at] dreamhack.se