Dreamhack news

News > DHW11 > DH Fans – Bli medlem och VINN!

Vi gillar dreamhack lika mycket som du! Därför kommer vi, föreningen Dreamhack Fans under årets Dreamhack, att lotta ut priser! Förstapris är en top-of-the-line Tauros-gaming dator med den bästa prestandan en äkta gamer kan tänkas vilja ha. Våra andra priser består av en Alienware datorskärm, Battlefield 3-spel och Arkham City cd-key.

Bästa av allt är att medlemskapet är helt gratis och du kan skaffa det på några sekunder genom att surfa in på dreamhackfans.blogspot.com. Har du problem fylla i tävlingsbidraget på bloggen gå in på http://tinyurl.com/crkhln8.

Vi vill även tacka för de som hittills gått med i Dreamhack Fans och visat sitt stöd! Glöm inte att prisutdelningen sker på stora scenen under lördagen, runt 13:20-tiden. Se till att ha era mobiler påslagna så vi kan nå dig om du är en av våra utvalda vinnare!

Förstapris:
Taurous Ultra – Gaming dator. Taurus Ultra är utrustad med dubbla Nvidia GeForce GTX 570 i SLI i kombination med 16GB i ramminne och en 3,8 GHz Intel® Core™ i7 Processor i turbo. Detta tillsammans med en av marknadens snabbaste 120GB SSD-diskar just nu – Corsair Force GT!

Andrapris:
Alienware OptX AW2310 gaming skärm. Den perfekta skrämen för gaming med full HD upplösning och en refreshrate på 120Hz tillsammans med 3ms responstid!

Tredjepris och lägre:
Battlefield 3, Arkham City, DHS 2012 biljetter och VIP platser på Arenan.

Sitemap & Miscelleanous