Dreamhack news

News > MUSIC > Dunderpatrullen live

Dunderpatrullen live

Dunderpatrullen är ett fyrhövdat electro-kollektiv med rötterna i den norrländska vildmarken och skånska snapphaneskogen. Den musikaliska inspirationen hämtar gruppen från TV-spelens värld och flörtar frenetiskt med nostalgiska retro-sound. Bandet blandar friskt hårda bastoner med melodiösa synthslingor och bjuder på en dundrande liveshow. Kvartetten beskrivs även som ett internetfenomen som gjort dundersuccé på nätet med sin galna humor full av spontanitet och överraskningar.

Beväpnade med sina synthar fyller bandmedlemmarna Jim, Stefan, Patrik och Erik upp det musikaliska tomrummet från de slocknade retrokonsolerna och förvandlar dansgolvet till ett optimalt fyrverkeri av pojkrumsdrömmar. Dunderpatrullen tar dig med på ett musikaliskt äventyr i en färgsprakande digital-dusch av dansanta svängningar som det helt enkelt inte går stå still till.

Dunderpatruller spelar live på DreamHack Main Stage Fredag 28 nov 20:00

Sitemap & Miscelleanous