Dreamhack news

News > DHW15 > Kom till Publiclirs monter och lira 1vs1

Kom till Publiclirs monter och lira 1vs1 – PRISER FÖR 20.000SEK!

Under hela DreamHack har du som besökare möjligheten att delta i Publiclirs öppna 1vs1 shootout och vinna en hel del produkter och Publiclir Dollar.Samtliga DHW15 deltagare får även en extra 500 Publiclir Dollar med koden DHW15-1337. Mer information om hur du löser in din kod hittar du på www.Publiclir.se

Publiclir är idag en av Sveriges största ideella spelföreningar, medlemskap är gratis och som medlem har du förmåner som:
– Gratis bokning av spelservrar
– Gratis EasyAntiCheat bokning
– Gratis BNC bokning
– King of Nordic kval
– Gratis TS3 rum.
– Tävlingar & turneringar varje vecka med priser!

Publiclir 1vs1 KING OF THE HILL

Formatet vi kommer köra är ett “king of the hill” format där vinnaren sitter kvar och får möta nästa utmanare. Vi kommer köra först den till 10 rundor, inget sidbyte. Vid lika fortsätter deltagarna att spela tills en av spelarna har en två rundors ledning.

Lyckas du vinna 5 matcher i rad vinner du en QPAD FX50 Publiclir, vinner du 15 matcher i rad vinner du två produkter, QPAD FX50 Publiclir + QPAD OM75 lyckas du vinna hela 25 matcher i rad vinner du tre produkter från QPAD, QPAD FX50 Publiclir, QPAD OM75, QPAD QH-85 + 10.000 PLD.

Priser
Vi kommer dela ut en hel del produkter, allt från klistermärken, nyckelband, svettband till hårdvara som QPAD QH-85, QPAD MK-85, QPAD 5K, QPAD FX50 Publiclir.

Sitemap & Miscelleanous